Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cherestea confiscată la Balș
23.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 85

O societate comercială din orașul Balș a fost amendată, în urma unui control al poliției, în această dimineață. Acțiunea s-a desfășurat în baza planului „Scutul Pădurii“, care are ca scop prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul silvic.


Oamenii legii au găsit la firma respectivă o cantitate lipsă, în curte, față de cea trecută în evidența contabilă. Societatea a fost amendată cu 5.000 de lei. Pentru materialul lemnos care lipsea, polițiștii i–au reținut administratorului contravaloarea acestuia, respectiv suma de 4.115 lei. Polițiștii spun că vor continua să desfășoare astfel de controale, pentru prevenirea infracțiunilor la regimul silvic.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020