Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu devastator la Brebeni
22.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 266

Incendiu devastator, seara trecută, în comuna Brebeni. Trei anexe gospodărești, o locuință și acoperișul altei case au ars, de la o țigară lăsată aprinsă. Pompierii au intervenit o oră și jumătate pentru lichidarea incendiului.


Un incendiu puternic a izbucnit, seara trecută, la o locuință din comuna Brebeni. Trei anexe gospodărești și o casă au fost cuprinse de flăcări în doar câteva minute. Focul s-a extins și la o locuință aflată în imediata apropiere și a distrus parțial acoperișul acesteia. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Au luptat mai bine de o oră cu flăcările și au reușit să lichideze incendiul.
Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit de la o țigară lăsată aprinsă. Un alt incendiu a avut loc, seara trecută, la Slatina. Un depozit a fost cuprins de flăcări.
Potrivit celor de la ISU, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc lăsat nesupravegheat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020