Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Delia, spectacol incendiar la Piatra- Olt
22.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 245

Delia, Adrian Enache și alți artiști îndrăgiți de muzică populară au făcut show, aseară, la Piatra Olt. A fost sărbătorită ziua orașului, iar autoritățile au organizat un concert extraordinar. Publicul a fost numeros, iar Delia a fost senzația serii.


A fost spectacol incendiar, seara trecută, la Piatra- Olt. Primăria orașului a organizat un concert de excepție pentru locuitori, cu ocazia sărbătoririi zilei orașului. Evenimentul a ajuns la cea de-a 18-a ediție, dar cea de anul acesta a fost cea mai reușită, spun autoritățile. Adrian Enache și Delia au încins aseară atmosfera pe scena amplasată în apropierea stadionului din localitate.
Tinerii au venit în număr mare la spectacol. Au cântat și au dansat cu artiștii preferați și s-au fotografiat alături de ei.
Aflat pentru prima dată la Piatra- Olt, Adrian Enache a fost încântat de publicul numeros și primitor. La final, artistul a avut și un mesaj pentru locuitorii orașului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020