Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Circulație blocată de un TIR răsturnat
20.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 184

Accident, în această dimineață, la Pădurea Sarului. Un autocamion plin cu cărămidă s-a răsturnat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit separatorul de sens. Cărămida s-a împrăștiat pe carosabil și pe marginea drumului, iar una dintre benzile de circulație a fost blocată până astăzi la prânz.


Trafic rutier a fost blocat, în această dimineață, pe Drumul Național 65, între Slatina și Balș, din cauza unui autocamion care s-a răsturnat la Pădurea Sarului. Vehiculul transporta cărămidă, iar șoferul, un cetățean sârb de 31 de ani, a pierdut controlul volanului și a lovit separatorul de sens.
De la ora 7.30, din această dimineață, circulația a fost blocată. Traficul a fost deviat.
Circulația pe DN 65 a fost reluată, astăzi, la ora 12.00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020