Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Carne de vită, confiscată de poliție
20.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 124

250 de kilograme de carcase de carne de vită au fost confiscate de polițiiștii olteni. Carnea a fost găsită într-o autoutilitară condusă de un bărbat din comuna Seaca.


Polițiștii de la Serviciul Rutier îl opriseră în trafic, pentru control, și așa au descoperit ce transporta în mașină. Bărbatul nu avea documente pentru marfa deținută. El le-a spus oamenilor legii că urma să o vândă la mai multe unități de profil. Carcasele de carne au fost confiscate și predate unei unității, în vedera distrugerii, iar bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020