Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătăușul din scara de bloc, arestat
16.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 271

Un slătinean care a bătut un bărbat în scara unui bloc din oraș a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Scandalul a avut loc în luna martie, însă între timp agresorul a fost reclamat că ar mai fi amenințat cu bătaia o altă persoană. Polițiștii spun că individul este recidivist. A mai fost sancționat în repetate rânduri pentru scandal.


Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Slatina, a fost arestat de poliție, după ce a agresat un slătinean, într-o scară de bloc. Incidentul s-a petrecut în urma unui conflict între cei doi. Agresorul și-a lovit victima, în vârstă de 47 de ani, cu pumnii și picioarele, minute în șir. Potrivit polițiștilor, rănitul a ajuns la spital în stare gravă și a necesitat pentru vindecare 40-45 de zile. Ieri, agresorul a ajuns după gratii.
Bătăușul nu este la prima abatere. Polițiștii spun că este recidivist, a mai bătut și amenințat și alte persoane, motiv pentru care a fost sancționat de mai multe ori. Una dintre victime a depus plângere la poliție.
Potrivit polițiștilor, și fratele agresorului are probleme cu legea. În urmă cu aproximativ o lună, el a fost sancționat pentru distrugere și scandal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE