Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătăușul din scara de bloc, arestat
16.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 289

Un slătinean care a bătut un bărbat în scara unui bloc din oraș a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Scandalul a avut loc în luna martie, însă între timp agresorul a fost reclamat că ar mai fi amenințat cu bătaia o altă persoană. Polițiștii spun că individul este recidivist. A mai fost sancționat în repetate rânduri pentru scandal.


Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Slatina, a fost arestat de poliție, după ce a agresat un slătinean, într-o scară de bloc. Incidentul s-a petrecut în urma unui conflict între cei doi. Agresorul și-a lovit victima, în vârstă de 47 de ani, cu pumnii și picioarele, minute în șir. Potrivit polițiștilor, rănitul a ajuns la spital în stare gravă și a necesitat pentru vindecare 40-45 de zile. Ieri, agresorul a ajuns după gratii.
Bătăușul nu este la prima abatere. Polițiștii spun că este recidivist, a mai bătut și amenințat și alte persoane, motiv pentru care a fost sancționat de mai multe ori. Una dintre victime a depus plângere la poliție.
Potrivit polițiștilor, și fratele agresorului are probleme cu legea. În urmă cu aproximativ o lună, el a fost sancționat pentru distrugere și scandal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020