Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Arest preventiv pentru tâlhărie
14.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 177

Doi bărbați din comuna Brebeni au primit mandate de arestare preventivă, după ce au tâlhărit doi localnici.


Potrivit anchetatorilor, în luna martie, ei au bătut doi tineri de 18 și 22 de ani, din localitate și le-au furat mopedul cu care aceștia se plimbau prin comună. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au finalizat cercetările în dosar și au dispus trimiterea în judecată a celor doi agresori. Doar unul dintre tâlhari a fost găsit și arestat, pentru 30 de zile. Celălalt a primit mandat în lipsă și este căutat de poliție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019