Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Motociclist rănit grav la Găneasa
13.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 213

Accident grav, în comuna Găneasa. Un tânăr din Craiova a intrat cu motocicleta într-un indicator rutier. Impactul a fost violent. Motociclistul a fost rănit grav și rămas inconștient. Echipajul SMURD și Ambulanța i-au acordat primele îngrijiri medicale, tânărul fiind transportat la Spitalul Slatina. Din cauza stării grave în care se afla, a fost preluat de elicopterul SMURD și transferat la Spitalul Floreasca din București.


Accident teribil, ieri după-amiază, în localitatea Găneasa. Un motociclist din Craiova a fost rănit grav, după ce a pierdut controlul direcției într-o curbă și a intrat în indicatorul cu numele localității. Bărbatul a rămas inconștient la pământ, în urma impactului.
Tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în stare critică. Avea hemoragie internă, unul dintre plămâni fiind perforat de coaste. Medicii au solicitat elicopterul SMURD, iar motociclistul a fost transferat la Spitalul Floreasca din București.
Tânărul a fost operat, iar în prezent se află în comă indusă. Medicii au reușit să îl stabilizeze. Potrivit șefului Poliției Rutiere Olt, inspectorul principal Cristian Tița, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă. A fost dispusă o expertiză tehnică pentru a se stabili viteza cu care circula motocicleta, dar și dacă aceasta avea vreo defecțiune în momentul producerii accidentului.
Vineri după-amiază, un alt accident a avut loc în județul Olt. O autocisternă încărcată cu substanțe chimice s-a răsturnat la Pădurea Sarului. Circulația pe DN 65, între Slatina și Balș, a fost oprită mai bine de 18 ore, traficul fiind redirecționat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019