Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeie rănită în incendiu
10.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 195

O femeie din comuna Teslui a fost rănită, astăzi, în incendiul care i-a cuprins locuința. Proprietara, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită de paramedicii SMURD cu atac de panică, arsuri de gardul I la nivelul feței și căile respiratorii afectate.


Ea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Casa femeii a fost distrusă aproape în totalitate, în urma incendiului. Pompierii au acționat două ore și jumătate în continuu, pentru a stinge flăcările. Au ars acoperișul casei și bunurile din cele trei camere de locuit. Din primele verificări, se pare că proprietara ar fi provocat incendiul intenționat.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019