Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cisternă răsturnată la Saru, trafic deviat
10.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 750

Traficul rutier între Slatina și Craiova a fost paralizat, în această după-amiază, după ce o cisternă s-a răsturnat într-o curbă, la Pădurea Sarului. Șoferul nu a redus viteza și a pierdut controlul volanului. Autocisterna era încărcată cu o substanță chimică periculoasă.


În urma accidentului, traficul a fost deviat pe ruta Găneasa- Osica- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș. Polițiștii au stabilit că cisterna venea dinspre Slatina și se îndrepta către Craiova când, șoferul, un bărbat de 64 de ani, de cetățenie greacă, a intrat cu viteză în curbă și nu a mai putut controla autocisterna, care s-a izbit de parapetul de protecție și s-a răsturnat pe carosabil.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale de prim ajutor și pentru stingerea incendiilor, dar și cu o autospecială pentru protecție chimică, biologică, radiologică și nucleară. Autocisterna era încărcată cu o substanță organică corozivă. În urma accidentului, s-au scurs cantități mici din această substanță, însă pompierii au rămas la fața locului până la repunerea în siguranță de roți a cisternei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019