Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cisternă răsturnată la Saru, trafic deviat
10.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 839

Traficul rutier între Slatina și Craiova a fost paralizat, în această după-amiază, după ce o cisternă s-a răsturnat într-o curbă, la Pădurea Sarului. Șoferul nu a redus viteza și a pierdut controlul volanului. Autocisterna era încărcată cu o substanță chimică periculoasă.


În urma accidentului, traficul a fost deviat pe ruta Găneasa- Osica- Șopârlița- Pârșcoveni- Balș. Polițiștii au stabilit că cisterna venea dinspre Slatina și se îndrepta către Craiova când, șoferul, un bărbat de 64 de ani, de cetățenie greacă, a intrat cu viteză în curbă și nu a mai putut controla autocisterna, care s-a izbit de parapetul de protecție și s-a răsturnat pe carosabil.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, cu autospeciale de prim ajutor și pentru stingerea incendiilor, dar și cu o autospecială pentru protecție chimică, biologică, radiologică și nucleară. Autocisterna era încărcată cu o substanță organică corozivă. În urma accidentului, s-au scurs cantități mici din această substanță, însă pompierii au rămas la fața locului până la repunerea în siguranță de roți a cisternei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE