Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tâlharul din Slatina pierduse banii la păcănele
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 727

Polițiștii l-au reținut, aseară, în urma audierilor, pe tâlharul din Slatina. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din comuna Schitu, care ieri a furat geanta unei femei și a doborât victima la pământ.


Totul s-a întâmplat în apropierea centrelor comerciale de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din partea de jos a orașului. Tâlharul pierduse banii la păcănele și nu mai avea cu ce să cumpere mâncare. A tâlhărit-o pe femeie, iar cu cei peste 200 de lei găsiți în geanta sa a cumpărat produse alimentare. Polițiștii l-au prins imediat și l-au ridicat pentru audieri. Astăzi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019