Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident violent la Scornicești
09.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 371

Două persoane au ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui accident de circulație violent, petrecut la Scornicești. Polițiștii au stabilit că unul dintre șoferi a virat stânga, fără să se asigure, și a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Șoferul nevinovat și un pasager din cealaltă mașină au fost răniți și au ajuns la spital.


Accident în această dimineață, pe Drumul Național 65, în intersecția de la Scornicești. Un șofer care a schimbat brusc direcția de mers a lovit o mașină ce se deplasa regulamentar. Doi oameni au fost răniți, în urma impactului.
Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate.
Șoferul care a provocat accidentul nu a fost rănit. El este cercetat acum de poliție, pentru vătămare corporală din culpă. Circulația în intersecția de la Scornicești a fost oprită timp de câteva minute, pentru măsurătorile Poliției.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019