Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la transportatorii de mărfuri
17.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 192

Zeci de percheziții au avut loc, în această dimineață, în Olt și alte județe din țară, fiind vizată o rețea de transportatori de mărfuri. Potrivit anchetatorilor, suspecții ar fi trimis mai multe TIR-uri în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg să încarce marfă, care însă nu a mai ajuns la destinație. Prejudiciul se ridică la peste două milioane de euro.


46 de percheziții au fost făcute, astăzi, de polițiștii și procurorii DIICOT în județele Olt, Argeș, Dâmbovița și în Ilfov. Oamenii legii au acționat pentru anihilarea unei grupări infracţionale specializată în transportul de marfă extern. În județul Olt, polițiștii au descins în comuna Izbiceni. Suspecții, proprietari de TIR-uri și camioane, sunt bănuiți că au trimis vehiculele să ia marfă din 11 țări, printre care Olanda, Belgia și Luxemburg. Este vorba despre componente auto, îmbrăcăminte, detergenți și anvelope. Marfa însă nu a mai ajuns niciodată la destinație. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul este de peste două milioane de euro.
Pentru destructurarea rețelei, anchetatorii au colaborat cu autorităţile din cele 11 ţări din care provin firmele păgubite.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019