Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La închisoare, după ce și-a ucis consăteanul
17.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 153

16 ani de închisoare a primit tânărul de 22 de ani, din comuna Strejești, care în urmă cu un an a ucis un consătean și l-a abandonat pe o uliță din localitate. Sentința a fost dată de Tribunalul Olt și nu este definitivă. Crima s-a petrecut în noaptea de 30 spre 31 martie 2018, în comuna Strejeşti.


Criminalul şi victima sa au băut împreună, la un bar din localitate. Spre dimineață au început să se certe și au pornit spre casă. Pe drum, agresorul l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuțit. L-a abandonat apoi și a plecat acasă, unde le-a povestit părinților ce a făcut. Aceștia au vrut să îl ajute să scape: tatăl lui a îngropat cuțitul în albia unui râu din apropiere, iar mama sa a ars hainele cu care tânărul era îmbrăcat în noaptea crimei, pentru a distruge probele.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019