Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Infracțiuni pe șosele
17.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 152

Un adolescent de 16 ani care conducea un moped cu numere false și doi șoferi cu alcoolemii mari. Sunt infracțiuni care au fost constatate în trafic, ieri noapte, în timpul unui control al polițiștilor de la Serviciul Rutier Olt.


La Slatina, oamenii legii au identificat doi bărbați care conduceau autoturisme având alcoolemii de 0,86, respectiv 0,94 miligrame în aerul expirat. În comuna Bârza, un băiat de 16 ani se plimba cu mopedul, fără a avea permis de conducere, iar vehiculul avea numere de înmatriculare false. Atât minorul, cât și cei doi bărbați, s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați acum pentru infracțiunile comise.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019