Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tentativă de omor între minori
16.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 293

Scandal sângeros între doi tineri de 14, respectiv 16 ani, în comuna Găvănești. Aceștia s-au luat la ceartă pentru o fată, iar băiatul cel mare l-a înjunghiat în abdomen pe celălalt, cu un cuțit tip briceag. Victima a ajuns la spital în stare gravă. Agresorul a fost reținut de poliție, ulterior fiind arestat preventiv, pentru infracțiunea de tentativă de omor.


O ceartă între doi minori s-a terminat la poliție, pentru unul, și la spital, pentru celălalt. Cei doi băieți de 14, respectiv 16 ani, au intrat în conflict din cauza unei fete, spun anchetatorii. Conflictul a degenerat, iar unul dintre minori l-a înjunghiat pe celălalt în abdomen. Victima ajuns în stare gravă la spital. Agresorul a fost reținut de poliție.
„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 13.04.2019, în jurul orelor 22:55, în timp ce se aflau pe un drum agricol, situat pe raza com. Găvăneşti, jud. Olt şi pe fondul unui conflict anterior, inculpatul M.B.G.L., în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o cu un cuţit tip briceag, pe care îl avea asupra sa, pe persoana vătămată M.R.C.L., în vârstă de 14 ani, în zona abdominală, fiindu-i cauzată o plagă toraco-abdominală….. leziuni a căror vindecare necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii“, apare în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat, ieri, judecătorului de drepturi şi libertăţi, arestarea preventivă a agresorului. Tribunalului Olt a admis propunerea şi a dispus arestarea acestuia, pentru o perioadă de 30 zile. Un alt caz de tentativă de omor s-a petrecut în orașul Drăgănești Olt. Doi bărbați s-au luat la ceartă într-un bar, iar unul l-a înjunghiat pe celălalt. Scandalul a pornit de la o suprafață de pământ, spun anchetatorii care cercetează cazul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019