Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șapte reținuți după scandalul de la Balș
10.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 268

Șapte persoane au fost reținute în urma scandalului cu lopeți și săbii, care a avut loc, zilele trecute, în parcarea unui supermarket din orașul Balș. Este vorba despre bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din Balș.


Ei au fost audiați, ieri, de poliție, iar aseară s-a dispus reținerea lor, pentru 24 de ore. Potrivit reprezentanților IPJ Olt, ei sunt cercetați pentru încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, întrucât unul dintre scandalagii a avut un pistol cu bile asupra lui. Scandalagii vor fi prezentanți, astăzi, Judecătoriei Balș, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019