Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șapte reținuți după scandalul de la Balș
10.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 282

Șapte persoane au fost reținute în urma scandalului cu lopeți și săbii, care a avut loc, zilele trecute, în parcarea unui supermarket din orașul Balș. Este vorba despre bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din Balș.


Ei au fost audiați, ieri, de poliție, iar aseară s-a dispus reținerea lor, pentru 24 de ore. Potrivit reprezentanților IPJ Olt, ei sunt cercetați pentru încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, întrucât unul dintre scandalagii a avut un pistol cu bile asupra lui. Scandalagii vor fi prezentanți, astăzi, Judecătoriei Balș, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019