Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Iubita polițistului împușcat în cap, reținută
10.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2841

Alina Gheorghe, iubita polițistului Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap cu propriul pistol, a fost reținută, pentru infracțiunea de omor. Anchetatorii au stabilit că aceasta l-a împușcat cu intenție pe polițistul de la Serviciul de Crimă Organizată Olt, care a decedat după o perioadă în care a stat în comă la Spitalul de Urgență din Craiova.


Răsturnare de situație în cazul polițistului Bogdan Dumitrescu, de la Serviciul de Combaterea Criminalității Organizate Olt , care a murit în ianuarie 2018, după ce a fost împușcat în cap de iubita sa, Alina Gheorghe. Dacă până acum aceasta susținea că totul s-a întâmplat accidental, procurorii au stabilit că fapta a fost cu intenție. Printr-un comunicat de presă transmis, astăzi, anchetatorii informează că au schimbat încadrarea juridică a faptei din infracţiunea de ucidere din culpă, în infracţiunea de omor. Potrivit materialului probator, Alina Gheorghe a acţionat trăgaciul în mod conştient și voluntar.
„Probele administrate în cauză au infirmat susţinerea acesteia, conform căreia, în momentul în care victima a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut şi un tub cartuş, considerând că pistolul ar fi fost descărcat“, apare în comunicatul Parchetului Olt.
Potrivit anchetatorilor, tânăra susține în continuare că totul a fost accidental, însă probele și rezultatul expertizelor dispuse în acest caz arată că totul a fost cu intenție.
„Întrucât există probe şi indicii temeinice, din care rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpata G.A. a săvârşit infracţiunea de omor …, având în vedere şi gravitatea sporită a faptei, prin ordonanţa din data de 10.04.2019 s-a luat măsura reţinerii acesteia, pe o durată de 24 de ore, începând cu ora 11:40, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă“, mai apare în comunicatul Parchetului.
Pentru fapta sa, tânăra riscă până la 20 de ani de închisoare.
Incidentul s-a întâmplat în ianuarie 2018 în locuința polițistului Bogdan Dumitrescu, de 33 de ani, din Slatina, ofițer la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt. Tânărul, împreună cu iubita sa, de 29 de ani, veniseră de la niște prieteni și se aflau singuri în apartament. La un moment dat, femeia a luat pistolul iubitului său și a apăsat pe trăgaci. L-a împușcat în cap, iar ea a fost împușcată în mână. După incident, polițistul a fost transferat de la Spitalul din Slatina la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a intrat în comă profundă, ulterior decedând.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE