Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Afaceristul Mârjacu, găsit spânzurat
10.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6279

Afaceristul slătinean Radu Gheorghe, cunoscut ca Mârjacu, s-a sinucis în această dimineață. El a fost găsit spânzurat într-o locuință pe care o deține în comuna Nicolae Titulescu. Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio în care spune că nu mai are datorii la cămătari și își dorește ca magazinul său, Alimentara Mârjacu, să rămână deschisă. Cu puțin timp înainte de tragedie, omul de afaceri a stat de vorbă cu un vecin.


Omul de afaceri, Radu Gheorghe, în vârstă de 60 de ani, patronul de la Alimentara Mârjacu, din Slatina, s-a sinucis astăzi. El a fost găsit spânzurat în garajul unei locuințe din comuna Nicolae Titulescu. Un vecin a sunat la 112, cerând urgent o salvare. A fost găsit însă prea târziu, cadrele medicale de pe ambulanță constatând decesul.
La fața locului a ajuns și poliția. Oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.
Omul de afaceri a mai avut tentative de sinucidere, în ultimul timp. Se pare că afacerile pe care le deținea nu mai erau profitabile, iar bărbatul acumulase datorii. A lăsat un bilet de adio în care spune că ar fi plătit sumele pe care le datora la cămătari, rugând familia să se ocupe de afacearea cu alimentara. Astăzi, cu puțin timp înainte de tragedie, el s-a întâlnit cu un vecin. Era abătut și i-a povestit acestuia că are are problem financiare. Vestea sinuciderii i-a șocat atât pe angajați, cât și pe cei care îl cunoșteau.
Mârjacu a lucrat initial ca ofițer criminalist, apoi și-a deschis mai multe afaceri. În ultimul timp acestea îi mergeau însă tot mai prost. Poliția contiunuă cercetările în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE