Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Afaceristul Mârjacu, găsit spânzurat
10.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6012

Afaceristul slătinean Radu Gheorghe, cunoscut ca Mârjacu, s-a sinucis în această dimineață. El a fost găsit spânzurat într-o locuință pe care o deține în comuna Nicolae Titulescu. Bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio în care spune că nu mai are datorii la cămătari și își dorește ca magazinul său, Alimentara Mârjacu, să rămână deschisă. Cu puțin timp înainte de tragedie, omul de afaceri a stat de vorbă cu un vecin.


Omul de afaceri, Radu Gheorghe, în vârstă de 60 de ani, patronul de la Alimentara Mârjacu, din Slatina, s-a sinucis astăzi. El a fost găsit spânzurat în garajul unei locuințe din comuna Nicolae Titulescu. Un vecin a sunat la 112, cerând urgent o salvare. A fost găsit însă prea târziu, cadrele medicale de pe ambulanță constatând decesul.
La fața locului a ajuns și poliția. Oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.
Omul de afaceri a mai avut tentative de sinucidere, în ultimul timp. Se pare că afacerile pe care le deținea nu mai erau profitabile, iar bărbatul acumulase datorii. A lăsat un bilet de adio în care spune că ar fi plătit sumele pe care le datora la cămătari, rugând familia să se ocupe de afacearea cu alimentara. Astăzi, cu puțin timp înainte de tragedie, el s-a întâlnit cu un vecin. Era abătut și i-a povestit acestuia că are are problem financiare. Vestea sinuciderii i-a șocat atât pe angajați, cât și pe cei care îl cunoșteau.
Mârjacu a lucrat initial ca ofițer criminalist, apoi și-a deschis mai multe afaceri. În ultimul timp acestea îi mergeau însă tot mai prost. Poliția contiunuă cercetările în acest caz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019