Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ucis într-un scandal cu soția
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1573

Un bărbat din Piatra Olt a murit după un scandal cu soția sa. El a fost bătut cu pietre, pe stradă de femeie, iar una dintre lovituri l-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit puternic la cap de beton, iar lovitura i-a fost fatală. Bărbatul a decedat ulterior la un spital din Craiova. Femeia a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile.


O ceartă cu soția i-a adus moartea unui bărbat din orașul Piatra Olt. Cei doi au pornit scandalul din cauza alcoolului, spun vecinii, iar femeia, în vârstă de 47 de ani, l-a alergat pe sotul ei, de 60 de ani, și l-a lovit cu pietre. Totul s-a petrecut la începutul acestei luni, iar zilele trecute, bărbatul a decedat la un spital din Craiova.
Femeia l-a așteptat pe bărbat să iasă din barul în care s-a refugiat, după care a continuat să îl bată cu pietre. Una dintre pietre l-a lovit în zona capului, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se grav la cap.
Vecinii spun că cei doi soți se certau mereu și făceau scandal, din cauza consumului de alcool. Aceștia aveau doi copii, care au rămas acum singuri.
Femeia a fost arestată, ieri, pentru o perioadă de 30 de zile. Ea este cercetată pentru lovituri cauzatoare de moarte și riscă până la 15 ani de închisoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019