Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ucis într-un scandal cu soția
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1629

Un bărbat din Piatra Olt a murit după un scandal cu soția sa. El a fost bătut cu pietre, pe stradă de femeie, iar una dintre lovituri l-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit puternic la cap de beton, iar lovitura i-a fost fatală. Bărbatul a decedat ulterior la un spital din Craiova. Femeia a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile.


O ceartă cu soția i-a adus moartea unui bărbat din orașul Piatra Olt. Cei doi au pornit scandalul din cauza alcoolului, spun vecinii, iar femeia, în vârstă de 47 de ani, l-a alergat pe sotul ei, de 60 de ani, și l-a lovit cu pietre. Totul s-a petrecut la începutul acestei luni, iar zilele trecute, bărbatul a decedat la un spital din Craiova.
Femeia l-a așteptat pe bărbat să iasă din barul în care s-a refugiat, după care a continuat să îl bată cu pietre. Una dintre pietre l-a lovit în zona capului, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se grav la cap.
Vecinii spun că cei doi soți se certau mereu și făceau scandal, din cauza consumului de alcool. Aceștia aveau doi copii, care au rămas acum singuri.
Femeia a fost arestată, ieri, pentru o perioadă de 30 de zile. Ea este cercetată pentru lovituri cauzatoare de moarte și riscă până la 15 ani de închisoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE