Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ucis într-un scandal cu soția
10.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1673

Un bărbat din Piatra Olt a murit după un scandal cu soția sa. El a fost bătut cu pietre, pe stradă de femeie, iar una dintre lovituri l-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit puternic la cap de beton, iar lovitura i-a fost fatală. Bărbatul a decedat ulterior la un spital din Craiova. Femeia a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile.


O ceartă cu soția i-a adus moartea unui bărbat din orașul Piatra Olt. Cei doi au pornit scandalul din cauza alcoolului, spun vecinii, iar femeia, în vârstă de 47 de ani, l-a alergat pe sotul ei, de 60 de ani, și l-a lovit cu pietre. Totul s-a petrecut la începutul acestei luni, iar zilele trecute, bărbatul a decedat la un spital din Craiova.
Femeia l-a așteptat pe bărbat să iasă din barul în care s-a refugiat, după care a continuat să îl bată cu pietre. Una dintre pietre l-a lovit în zona capului, iar bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se grav la cap.
Vecinii spun că cei doi soți se certau mereu și făceau scandal, din cauza consumului de alcool. Aceștia aveau doi copii, care au rămas acum singuri.
Femeia a fost arestată, ieri, pentru o perioadă de 30 de zile. Ea este cercetată pentru lovituri cauzatoare de moarte și riscă până la 15 ani de închisoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024