Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoți de telefoane, prinși la Corabia
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 945

Doi hoți mascați au fost arestați la Corabia, pentru furt de telefoane mobile. Ei au sustras dintr-un magazin zeci de aparate de diferite mărci, dar și bani. Polițiștii au făcut percheziții la locuințele lor, unde au găsit o parte din bunurile furate. În această după-amiază, cei doi au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile.


Jaf într-un magazin de telefoane mobile din orașul Corabia. Doi bărbați cu cagule pe față au spart ușa unui magazin și au furat zeci de telefoane mobile.
„În noaptea de 31.01/01.02.2019, cei doi inculpaţi, mascaţi, au forțat ușa de acces a magazinului S.C. E.G.I. S.R.L., din oraşul Corabia, au pătruns în interior și au sustras dintr-un dulap metalic un număr de 56 telefoane mobile de diferite mărci, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, precum și suma de 2.185 de lei“, apare în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Duminică, oamenii legii au descins la locuințele celor doi tineri și au găsit o parte din bunurile furate. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi au fost duși în fața instanței de judecată.
Hoții sunt cercetați pentru furt calificat și riscă până la cinci ani de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019