Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contabila Primăriei Poboru, împușcată accidental
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 307

Contabila Primăriei din localitatea Poboru a fost împușcată accidental la o partidă ilegală de vânătoare. Femeia se afla în mașină cu soțul ei și un amic al acestuia, când arma s-a descărcat, rănind-o grav la mâna dreaptă. Ea a fost transportată inițial la Spitalul din Slatina, ulterior fiind transferată la Spitalul Floreasca din București.


Incident la o partidă de vânătoare organizată ilegal în comuna Poboru. O tânără de 29 de ani, care este contabila primăriei din localitate, a fost împușcată, vineri seara, în timp ce mergea la vânătoare cu soțul ei și un amic al acestuia. Totul s-a întâmplat într-un autoturism. Arma de vânătoare a prietenului s-ar fi descărcat accidental, iar femeia a fost rănită grav la mâna dreaptă.
Tânăra a fost transferată de la Spitalul din Slatina la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost operată de urgență. Medicii au reușit să îi salveze mâna.
Arma de vânătoare a fost ridicată de poliție, pentru cercetări. Cei doi bărbați dețineau legal armele de vânătoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019