Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contabila Primăriei Poboru, împușcată accidental
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 338

Contabila Primăriei din localitatea Poboru a fost împușcată accidental la o partidă ilegală de vânătoare. Femeia se afla în mașină cu soțul ei și un amic al acestuia, când arma s-a descărcat, rănind-o grav la mâna dreaptă. Ea a fost transportată inițial la Spitalul din Slatina, ulterior fiind transferată la Spitalul Floreasca din București.


Incident la o partidă de vânătoare organizată ilegal în comuna Poboru. O tânără de 29 de ani, care este contabila primăriei din localitate, a fost împușcată, vineri seara, în timp ce mergea la vânătoare cu soțul ei și un amic al acestuia. Totul s-a întâmplat într-un autoturism. Arma de vânătoare a prietenului s-ar fi descărcat accidental, iar femeia a fost rănită grav la mâna dreaptă.
Tânăra a fost transferată de la Spitalul din Slatina la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost operată de urgență. Medicii au reușit să îi salveze mâna.
Arma de vânătoare a fost ridicată de poliție, pentru cercetări. Cei doi bărbați dețineau legal armele de vânătoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020