Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Camion cu furaje, răsturnat la Slătioara
11.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 667

Un autocamion încărcat cu furaje s-a răsturnat, în această dimineață, pe Drumul Județean 677, pe raza localității Salcia din comuna Slătioara. Șoferul a intrat cu viteză într-o curbă și a pierdut controlul volanului. Traficul rutier a fost blocat în zonă.


Accidentul s-a întâmplat în această dimineață. Șoferul transporta furaje pentru păsări, iar într-o curbă, din cauza vitezei, camionul s-a răsturnat, lovind un gard. Furajele s-au împrăștiat pe marginea drumului.
Șoferul a fost rănit ușor, în urma accidentului. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului, bărbatul refuzând să fie transportat la spital. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de 20 de minute, iar pe un sens, o oră și jumătate. Polițiștii au deviat circulația.
Șoferul a fost amendat de poliție pentru neadaptarea vitezei, cu 1.305 lei. El va trebui să suporte și cheltuielile pentru reparația gardului distrus, în urma accidentului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019