Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoț beat, prins în magazin
08.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1042

Un tânăr care noaptea trecută a spart două magazine din Slatina a fost prins de jandarmi și polițiști în timp ce voia să fugă. Hoțul, aflat în stare de ebrietate, a dat spargerile pentru a fura bani din casele de marcat. Polițiștii i-au deschis dosar penal și îl cercetează pentru furt calificat.


Două magazine din Slatina au fost sparte, noaptea trecută, de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mihăești. Hoțul, aflat în stare de ebrietate, a dat spargerile după ora 2. A intrat mai întâi în magazinul Union, după care, printr-un geam pe care l-a spart, a pătruns într-un alt spațiu comercial din apropiere. Aici, în timp ce încerca să fugă, a fost prins de jandarmi și poliție. Oamenii legii l-au scos printre rafturi și l-au încătușat.
Tânărul le-au spus oamenilor legii că a consumat alcool și nu mai știe ce a făcut.
Jandarmii au găsit la el banii pe care acesta îi furase din cele două magazine.
Tânărul este cercetat în stare de libertate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019