Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jaf ca-n filme la Altex Slatina
09.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 6960

Furt spectaculos la Slatina. Un magazin de aparatură electrocasnică, aflat în partea de jos a orașului, a fost spart în urmă cu câteva nopți. Hoții purtau cagulă pe față și s-au mișcat rapid. Potrivit anchetatorilor, în doar un minut și 30 de secunde au încărcat în trei genți de voiaj câteva sute de telefoane mobile și au dispărut. Polițiștii îi caută acum în toată țara.


Un magazin important de aparatură electrocasnică din Slatina a fost spart de o bandă de hoți, la începutul acestei săptămâni. Jaful a fost ca-n în filme. Cei patru bandiți aveau fețele acoperite cu cagule, mănuși și au acționat organizat. Au forțat ușa cu un levier, iar în mai puțin de două minute au furat sute de telefoane mobile, pe care le-au pus în trei genți de voiaj.
Magazinul este prevăzut cu sistem de supraveghere video și alarmă. Hoții au acționat foarte repede, înainte să ajungă reprezentanții societății de pază. Surse din rândul anchetatorilor spun că paznicul supermarketului din zonă l-a prins de haină pe unul dintre ei, dar acesta a scăpat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, iar imaginile au ajuns la poliție. Oamenii legii au deja un cerc de suspecți.
Magazinul fusese verificat de poliție în luna decembrie și nu au fost găsite nereguli în ceea ce privește paza.
Hoții ar fi fugit cu o mașină înmatriculată în județul Teleorman, autoturismul fiind surprins și de camerele video ale orașului, atât în zona magazinului prădat, cât și pe alte străzi din Slatina. Anchetatorii spun că aceeași bandă de hoți ar fi acționat în mai multe magazine din țară, iar modul de intervenție este similar: bandiții au avut fetele acoperite, și au folosit același autoturism pentru a fura tot aparatură electrică și electrocasnică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE