Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep emoțiile evaluărilor naționale
08.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 283

Lunile mai și iunie vor fi pline de emoții pentru majoritatea elevilor din clasele primare, gimnaziale și de liceu. Evaluările Naționale din acest an vor începe pe data de 13 mai cu cei de clasa a II - a și se va încheia pe data de 4 iulie cu absolvenții de a XII - a. Primele emoții vor fi pentru școlile gimnaziale, care mai au foarte puțin până vor vedea rezultatele cunoștințelor acumulate într-un ciclu școlar.


 Luna mai va fi una încărcată pentru școlile gimnaziale. Elevii claselor a II - a, a IV - a și a VI - a vor avea de susținut evaluările naționale, cele care ar trebui să arate, cel puțin pe hârtie, nivelul de pregătire al copiilor.
Tot în luna mai se va desfășura și cea de-a doua simulare județeană pentru elevii clasei a VIII - a. Scopul este acela de a vedea mult mai clar nivelul de pregătire al copiilor și de a încerca umplerea eventualelor goluri de materie.
Evaluarea Națională pentru clasa a II -a va avea loc pe 13 mai, urmată de cea pentru a IV - a pe 21 mai, iar pentru clasa a VI - a pe 28 mai. Examenul final pentru absolvenții de a VIII - a se va desfășura în perioada 25 - 28 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024