Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CNRG|Continuă schimburile de experiență
02.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 461

Experiențele inedite ale schimburilor culturale pentru elevii Colegiului Național „Radu Greceanu” din Slatina continuă. Recent, doi elevi au primit vizita unor tineri francezi, care, timp de mai multe zile, au avut ocazia să descopere o parte din cultura locală, din mâncarea tradițională, dar și din ceea ce înseamnă sistemul de învățământ românesc. La finalul acestei perioade, elevele din Slatina vor pleca în Franța, pentru a petrece o lună în familiile copiilor de schimb.


 Colegiul Național „Radu Greceanu" din Slatina a fost din nou gazda unui schimb de experiență internațional, de această dată cu o școală din Franța. Doi elevi au fost primiți cu brațele deschise în Slatina pentru un schimb cultural de durată. Timp de aproape o lună, au avut ocazia să exploreze viața cotidiană în orașul nostru, să își îmbunătățească abilitățile lingvistice și să învețe despre tradițiile și obiceiurile locale.
Pentru elevii din Slatina, această oportunitate a fost nu doar educativă, ci și inedită.
În perioada următoare, schimbul de experiență se va muta în Franța, unde cele două eleve ale Colegiului Național „Radu Greceanu" vor petrece o lună de zile în familii franceze. Acesta va fi un prilej perfect pentru ele să exploreze cultura și tradițiile franceze în profunzime, consolidând legăturile de prietenie și înțelegere între cele două țări.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024