Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Porți Deschise la „Radu Greceanu”
24.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 263

Colegiul Național „Radu Greceanu” și-a deschis porțile pentru sutele de copii care le-au trecut astăzi pragul. Elevii claselor de a VIII - a care au venit în vizită au văzut, pe rând, toate laboratoarele și atelierele de care dispune prestigioasa unitate de învățământ. Mulți dintre ei vor fi viitorii boboci ai liceului și au urmărit atenți toate lucrurile prezentate.


 Colegiul Național „Radu Greceanu” este una dintre cele mai prestigioase școli din județul Olt. În fiecare an, liceul își adaugă în portofoliu numeroase rezultate la concursuri și olimpiade, devenind un magnet pentru copiii care vor să facă performanță. Evenimentul „Ziua Porților Deschise” a fost prilejul perfect pentru a le arăta tuturor vizitatorilor tainele succesului de la Greceanu.
Cei care studiază deja aici sunt extrem de mândri și au încercat, prin intermediul laboratoarelor și atelierelor practice pe care le-au pregătit, să convingă și alți elevi să se alăture familiei „ReGe”. Cu acest prilej, elevii au putut descoperi sălile de clasă frumos mobilate, laboratoarele moderne, amfiteatrul renovat și spațiile verzi special amenajate pentru recreere.
Colegiul Național „Radu Greceanu” reușește, an de an, să se remarce la olimpiadele de profil uman și real, datorită tinerilor elevi, care sunt bine pregătiți de profesorii de aici, pe tot parcursul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024