Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Concursul „Medicii de mâine”, tradiție și mândrie la Slatina
24.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 285

Concursul regional „Medicii de mâine” a crescut treptat, de la o ediție la alta, iar, astăzi, a ajuns să fie o emblemă a Colegiului Național „Radu Greceanu” și a Slatinei. Zilele trecute a avut loc cea de-a XI-a ediție, iar printre câștigătiori se află și un elev din Slatina.


 Concursul regional „Medicii de mâine” se desfășoară de XI ediții la Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina. Într-o demonstrație impresionantă de susținere a tinerilor pasionați de medicină, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția sponsorizării și organizării acestui prestigios concurs. Evenimentul a devenit un reper în comunitate pentru descoperirea și încurajarea tinerilor talente în domeniul medical.
145 de elevi de gimnaziu și liceu din mai multe județe ale țării au participat la această competiție cu entuziasm și implicare.
Nivelul de dificultate al subiectelor a fost unul ridicat, fiind, de fapt, o altfel de simulare a examenului de admitere la facultățile de medicină din țară.
De la diagnosticarea rapidă a unor afecțiuni comune până la aplicarea corectă a măsurilor de prim ajutor, tinerii au avut un mediu ideal pentru a-și exersa aptitudinile. Cu sprijinul autorităților locale și entuziasmul copiilor, concursul "Medicii de mâine" din Slatina continuă să fie un exemplu de tradiție și dedicare pentru viitorul medicilor.
La ediția de zilele trecute, printre câștigători s-a aflat și o elevă din Slatina. Este vorba despre Cîrstea Andreea Florentina, elevă în clasa aXII-a la Colegiul Național „Ion Minulescu”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024