Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Provocați de logică și geo-educație
23.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 257

După cele două probe ale Concursului Județean de Logică & GEO-EDUCAȚIE Regională și de mediu, organizatorii au desemnat câștigătorii acestei prime ediții. Pentru competitori, concursul nu a fost doar o provocare creativă, ci și o oportunitate să-și exerseze și să-și îmbunătățească capacitatea de a gândi logic.


Concursul Județean de Logică & GEO-EDUCAȚIE Regională și de mediu a continuat ieri, cu cea de-a doua probă, practică. Astfel, de „Ziua Pământului”, elevii participanți la acest concurs au luat parte la o acțiune de plantare de pomi în localitatea Călui. Sub îndrumarea profesorilor și cu sprijinul Consiliului Județean Olt și a Direcției Silvice Olt, peste 130 de elevi s-au mobilizat pentru această acțiune.
Acțiunea de plantare a fost prilejul perfect pentru elevi să învețe și să pună în practică tehnici de plantare corectă a puieților, sub atenta îndrumare a specialiștilor din cadrul Direcției Silvice. Activitatea de ieri marchează începutul unei săptămâni dedicate conștientizării importanței mediului și acțiunilor concrete pentru protejarea acestuia, în cadrul colegiului.
Astăzi, în Amfiteatrul Colegiului Național „Radu Greceanu” a avut loc premierea celor mai harnici elevi care au reușit să planteze cei mai mulți copaci.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024