Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Clasa ursuleților, în vizită la Olt Tv
23.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 491

Studioul de televiziune al Olt Tv atrage ca un magnet copiii din Slatina, dornici să descopere tainele profesiei de jurnalist. Astăzi, o altă clasă de la Colegiul Național „Ion Minulescu” a vizitat sediul Olt Tv, în cadrul programului „Săptămâna Verde”. Cei mici au luat microfonul și au început interviul. De întrebările lor nu a scăpat nici doamna învățătoare.


La Olt Tv, programele „Școala Altfel” sau „Săptămâna Verde” sunt mai capitvante și mai distractive. În această perioadă, studioul de televiziune este vizitat de elevii din Slatina, curioși să afle cât mai multe despre meseria de jurnalist. Dacă ieri, elevii clasei a III-a B de la Colegiul Național „Ion Minulescu” au vizitatul studioul Olt Tv, astăzi, Clasa Ursuleților ne-a trecut pragul. Cum au pășit în platoul știrilor, cei mici le-au încercat pe toate.
La finalul vizitei, copiii s-au declarat încântați de experiența din studioul Olt Tv. „Săptămâna Verde” continuă cu alte activităţi educaţionale, care au ca scop formarea unor comportamente responsabile în rândul copiilor și descoperirea de lucruri și informații noi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024