Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Porților Deschise la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”
18.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 280

A fost Ziua Porților Deschise la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina. Sute de elevi au putut afla mai multe despre ce presupune acest liceu, dar și ce profiluri pot urma aici.


 Sute de elevi au vizitat astăzi Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu”, cu ocazia organizării Zilei Porților Deschise. Viitorii liceeni au avut prilejul de a vedea sălile de clasă, amfiteatrul, baza sportivă și multe altele.
Copiii aflați în vizită au putut afla mai multe despre avantajele acestui liceu, fiind foarte atrași de profilul pedagogic sau cel artistic.
Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” este singura unitate școlară din orașul nostru care dispune de profilurile pedagogic și artistic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024