Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”
17.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1083

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.


 Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina se poate mândri cu un nou olimpic de excepție. Dragoș Ion-Ionescu este elev în clasa a V - a și deja a demonstrat că are potențialul de a fi noul etalon al școlii. Este atras foarte mult de religie, pasiune ce i-a fost insuflată din familie, iar acest lucru l-a ajutat să obțină aproape 100 de puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Religie din acest an.
Visul său este acela de a ajunge un chirurg de succes și își dorește ca, în viitor, să poată să îmbine cele două iubiri: cea față de Dumnezeu și cea față de oamenii care au nevoie de ajutor.
Dragoș este un nou produs de excepție al Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” și este o garanție a faptului că performanța la concursurile și olimpiadele școlare de aici, va continua.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024