Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Metode noi de predare pentru profesori
23.09.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 220

Profesorii pot accesa oferta educaţională Junior Achievement, care pune la dispoziţia lor metode actuale de predare pentru elevi. Programul pune accent pe educaţia digitală, printr-un set de instrumente adaptate acestui mediu de învăţare.


 Programul Junior Achievement oferă tuturor profesorilor o platformă digitală, prin care pot accesa o gamă largă de materiale cu tehnici de predare moderne pentru elevi. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi se adresează fiecărui profesor de la orice formă de învăţământ.
Junior Achievement este cea mai renumită organizaţie din ţară prin proiectele sale de educaţie antreprenorială, financiară şi socială. Metodele de învăţare au o componentă practică majoră, prin care profesorii şi elevii îşi pot dezvolta abilităţile într-un mod aplicat.
Profesorii se pot înscrie în acest program până la sfârşitul acestei luni. La finalul proiectului, vor primi şi un certificat, prin care le sunt atestate noile abilități dobândite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021