Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19│Clase și școli închise. Ce urmează?
23.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 759

A început haosul în școlile din Olt. În fiecare zi, cel puțin o clasă de elevi intră în scenariul roșu, ca urmare a cazurilor de COVID-19. La nivelul județului sunt două școli și aproximativ 70 de clase care au fost trecute în mediul online, iar numărul este în creștere.


 Cazurile de COVID-19 în rândul profesorilor și al elevilor cresc de la o zi la alta, iar asta a dus la închiderea a zeci de clase. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la nivelul județului Olt sunt aproximativ 70 de clase care învață, acum, exclusiv în mediul online.
Cele mai afectate localități din Olt sunt comunele Deveselu și Studina, acolo unde rata de infectare a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. În aceste localități, unitățile de învățământ vor fi mutate în online.
Și la Slatina, situația începe să se înrăutățească. Directorii următoarelor unități de învățământ din oraș au confirmat existența de cazuri pozitive și mutarea în online a mai multor clase.
- Colegiul Național „Ion Minulescu” – 7 clase
- Colegiul Național „Radu Greceanu” – 4 clase
- Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” – 2 clase
- Liceul cu Program Sportiv – 2 clase
- Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” – 2 clase
- Școala Gimnazială Nr.1 Slatina – 2 clase
- Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” – 1 clasă
- Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” – 1 clasă
Mâine, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va analiza situația tuturor localităților din Olt. În funcție de rata de infectare se va stabili și scenariul de funcționare a fiecărei școli în parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021