Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școală vandalizată la Slatina
26.07.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 4407

Finalizat în vara anului trecut, terenul de fotbal sintetic al Școlii Gimnaziale „Vlaicu Vodă” a căzut pradă vandalismului. În urmă a rămas doar dezastru: garduri rupte, pet-uri aruncate la întâmplare sau țigări stinse pe iarba sintetică. Personalul școlii și vecinii din zonă au încercat să îi alunge pe tinerii rău intenționați, însă, fără succes.


 Primăria Slatina a finanțat anul trecut un proiect pentru construcția unei săli și a unui teren de sport modern la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”. Valoarea investiției a fost de peste două milioane de lei, bani proveniți exclusiv din bugetul local. Bucuria nu a ținut, însă, prea mult timp. În ultima vreme, grupuri de tineri rup gardurile școlii pentru a intra pe terenul de sport, iar ce rămâne în urma lor este de neimaginat.
Directorul școlii povestește că atât școala, cât și vecinii din zonă, au încercat să discute cu cei care au provocat distrugeri, însă tinerii au reacționat violent.
Potrivit legii nr.61/1991 republicată, pătrunderea ilegală pe domeniul unităților de învățământ se sancționează cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE