Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Avem tablete pentru valul IV?
20.07.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 200

Anul școlar va începe oficial pe data de 13 septembrie, iar învățământul românesc stă, în continuare, sub semnul pandemiei. Dacă școala se va muta, din nou, în mediul online, tableta va fi un accesoriu vital. În ceea ce privește situația la nivel județean, infrastructura pentru învățământul virtual este destul de bine pusă la punct, iar în cazul în care vor exista probleme, reprezentanții ISJ Olt spun că se vor găsi soluții rapide.


  Medicii avertizează că un nou val de îmbolnăviri de COVID-19 va veni în România la începutul lunii septembrie. Asta înseamnă că sunt șanse mari ca școala să se întoarcă în online. Inspectoratul Școlar Județean Olt spune că unitățile de învățământ sunt pregătite pentru valul IV, iar dacă vor exista probleme în ceea ce privește numărul de tablete, se vor găsi soluții prompte și rapide.
Reprezentanții inspectoratului școlar fac un apel către primăriile din județ pentru a-i sprijini în demersul lor.
Elevii care au terminat în acest an clasele a IV –a, a VIII –a și a XII –a au fost nevoiți să returneze tabletele primite. Dacă numărul lor va fi mai mic decât al celor care vor începe un nou ciclu de învățământ, atunci Inspectoratul Școlar va trebui să suplimenteze numărul acestor device-uri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE