Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emoțiile înscrierii la liceu
19.07.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1499

Perioada de completare a fișelor pentru repartiția computerizată a absolvenților de clasa a VIII – a a început. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”, elevii au venit alături de părinți pentru a trece codurile specifice opțiunilor dorite. Mulți dintre absolvenți vor să intre la unul din liceele de top din Slatina, însă sunt și copii care au optat pentru filiera tehnologică.


 Pentru absolvenții de clasa a VIII – a din acest an urmează o nouă perioadă cu emoții. A început completarea fișelor cu opțiunile elevilor pentru repartiția computerizată la liceu. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” din Slatina, personalul responsabil are grijă ca toate informațiile să fie înțelese atât de copii, cât și de părinți, astfel încât depunerea dosarelor de înscriere să fie realizată mai ușor. După această etapă, va urma repartiția computerizată și înscrierea propriu-zisă la liceul admis.
Fericiți și relaxați după ce și-au aflat notele, tinerii au mărturisit că își doresc să ajungă la unul din liceele de top din Slatina, respectiv Minulescu, Greceanu și Titulescu. Cu toate acestea, există și copii care aleg să învețe o meserie, așa că vor opta pentru un liceu tehnologic.
În acest an, sunt așteptați să se înscrie la liceu aproximativ 2.000 de absolvenți de clasa a VIII - a.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE