Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rezultate de top la olimpiada de matematică
06.05.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 3135

Rezultate de excepţie pentru elevii de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” în etapa finală a Olimpiadei Naţionale „Gazeta Matematică” din acest an. Trei tineri matematicieni au reuşit să obţină primele locuri la concursul pe ţară, iar unul dintre ei a primit şi o calificare la barajul pentru lotul național.


 Elevii de la „Minulescu” se numără printre cei mai buni matematicieni din țară. Trei adolescenți se bucură în acest moment de ultima lor performanță de top la un concurs național. Bronz, argint şi aur, dar şi o calificare în proba de baraj a următoarei etape. Revelaţia grupului este tânărul de clasa a VI-a, Matei Mateescu, cel care a câştigat argintul la olimpiada destinată clasei a VII-a.
Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără ajutorul profesorilor îndrumători. Simona Năsui și Marius Perianu au grijă permanent să îi pregătească pe elevi pentru a atinge cele mai înalte vârfuri în matematică.
Etapa naţională a olimpiadei a fost ţinută fizic, cu toate măsurile de protecţie împotriva virusului Covid-19. Fazele locale şi judeţene au fost organizate online.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021