Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Examene doar de formă
06.05.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 167

Luna mai începe în forță pentru elevii din clasele primare și gimnaziale. Copiii claselor a II – a, a IV – a și a VI – a se apropie de o perioadă de foc: testările naționale. Chiar dacă promovează sau nu, trecerea în clasa următoare este garantată, ceea ce face ca examenele să fie doar de formă.


 Perioada evaluărilor naționale se apropie cu pași repezi, astfel că emoțiile vor deveni tot mai mari pentru unii elevi. Cei care sparg gheața în această lună sunt copiii de clasa a VI – a, urmați de prichindeii de a II – a și a IV – a.
Pentru cei de a IV – a și a VI – a, probele de examen vor dura o oră. Mai privilegiați sunt cei de clasa a II – a, acolo unde timpul de rezolvare a subiectelor este de doar 30 de minute.

Noutatea din acest an este aceea că elevii care sunt depistați pozitiv cu virusul SARS COV-2 sau se află în izolare la domiciliu în perioada examenelor, vor promova clasa fără a le mai susține. Chiar și așa, aceste evaluări sunt doar de formă, întrucât trecerea în clasa următoare este garantată, indiferent de calificativul obținut.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021