Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CRED în formarea dascălilor
06.05.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 110

Pandemia de coronavirus a schimbat radical modul de desfășurare a educației. Școlile se mută dintr-un scenariu în altul, iar pregătirea online a profesorilor a devenit o necesitate. Pentru a veni în sprijinul lor, Casa Corpului Didactic desfășoară în continuare cursuri de formare și perfecționare didactică online.


 Cerințele educaționale ale elevilor sunt în continuă schimbare, iar cadrele didactice din Olt vor să țină pasul cu modernizarea, dezvoltarea și adaptarea metodelor de predare și evaluare la cerințele actuale. Proiectul CRED se bucură de un real succes în rândul profesorilor, mai ales că mediul online a devenit vital pentru buna desfășurare a sistemului de învățământ. Până în acest moment peste 3.000 de dascăli au participat și promovat cu succes cursurile acestui proiect.
Directorul instituției spune că în spatele acestui proiect se află o echipă întreagă de oameni dedicați.
Din cauza pandemiei de coronavirus, perioada acestui proiect a fost prelungită. Pentru a putea răspunde tuturor nevoilor cadrelor didactice, termenul limită a fost amânat până în luna august a anului 2022.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021