Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din nou la şcoală!
05.05.2021
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 268

La Slatina, școala a reînceput pentru elevii claselor primare. După o vacanţă prelungită, cei mici s-au întors bucuroşi în bănci, nerăbdători să îşi vadă colegii şi profesorii. Cu toţii speră ca până la sfârşitul anului lucrurile să revină la normalitate.


 După o lună de vacanță, copiii şi cadrele didactice s-au întors în clase. Iar cu toţii speră să rămână așa pentru tot restul anului şcolar. Fiecare unitate s-a pregătit din timp şi a luat toate măsurile de siguranţă impuse de autorități, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de COVID-19.
Cei mici spun că le-a fost dor de şcoală şi se bucură de reînceperea orelor. Cu toţii s-au simţit bine în vacanţă, iar unii preferau ca aceasta să nu se termine.
La Slatina, rata de infectare înregistrată astăzi era de 1,18 cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă că şcolile slătinene vor funcţiona în această săptămână în scenariul galben.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021