Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mâine începe școala!
04.05.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 231

Unitățile de învățământ din județul Olt își vor redeschide porțile. Majoritatea școlarilor și preșcolarilor olteni se vor întoarce în bănci în funcție de scenariile de funcționare. Potrivit ultimei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, odată cu începerea orelor de curs se va renunța la scenariul roșu de funcționare.


 Școala va începe mâine pentru mii de elevi olteni. În funcție de rata de infectare a fiecărei localități în parte, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a stabilit modul de funcționare a fiecărei unități în parte.
Reluarea cursurilor vine și cu o veste bună. Începând de mâine, scenariul roșu nu va mai exista, astfel că școala va rămâne deschisă până la o eventuală carantinare a localității.
La Slatina, rata de infectare înregistrată astăzi este de 1,21 cazuri la mia de locuitori. Asta înseamnă că școlile slătinene vor funcționa în această săptămână în scenariul galben.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021