Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gratis cu autobuzul la școală
04.05.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 780

Vacanța se termină, autobuzul școlar revine! Cursa specială pentru elevi va deveni funcțională începând de mâine. Potrivit conducerii societății de transport public în comun, mii de elevi din municipiul Slatina folosesc autobuzul pentru a se duce și a se întoarce de la școală.


Astăzi este ultima zi a vacanței de Paște. De mâine, toți copiii de grădiniță și din clasele I – IV vor începe școala în mod fizic. De aceea, societatea de transport public în comun din Slatina a anunțat faptul că linia specială pentru elevi va redeveni funcțională.
Elevii pot circula gratis cu autobuzul doar pe bază de abonament. Cei mai interesați de această facilitate sunt elevii de liceu.
În Slatina, aproximativ 1.400 de elevi preferă să meargă la școală cu autobuzul. Pentru ei, transportul public este gratuit, Primăria Slatina suportând valoarea fiecărui abonament în parte.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021