Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parteneriat pentru siguranța elevilor
29.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 672

Problemele elevilor în școli și găsirea unor soluții pentru rezolvarea lor. A fost subiectul dezbătut ieri de autoritățile oltene, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la Consiliul Județean. Poliția, Inspectoratul Școlar, Protecția Copilului și cei de la Antidrog și-au dat mâna pentru o nouă colaborare privind siguranța școlară.


 Dezbatere pe tema siguranței elevilor în școli, ieri, la Consiliul Județean Olt. Întâlnirea a fost organizată de polițiștii Biroului Siguranța Școlară, iar la eveniment au luat parte reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor, precum și polițiști de la Rutieră, Antidrog, Poliția Locală, jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar și de la Protecția Copilului Olt. Au fost discutate problemele ce apar în rândul elevilor de gimnaziu și liceu, fiind propuse soluții pentru rezolvarea lor.
Discuțiile au fost interactive, toți participanții căutând cele mai eficiente soluții pentru o cât mai mare siguranţă în rândul elevilor.
Elevii participanți la întâlnire au reușit să-i impresioneze pe cei prezenți la eveniment, prin tenacitate, cunoștințele din sfera penală și cea contravențională, dar și prin modul în care și-au susținut punctele de vedere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021