Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Alexe Marin”│85 de laptop-uri pentru elevi
26.04.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 272

Inspectoratul Școlar Județean Olt, prin intermediul programului „ROSE”, a distribuit, în această perioadă, mii de laptop-uri pentru elevii defavorizați din județ. Criteriile de acordare a acestor device-uri moderne vor fi stabilite de fiecare unitate de învățământ în parte, ținându-se cont de situația financiară, dar și de activitatea lor la clasă.


Proiectul „ROSE” vine din nou în ajutorul elevilor. De data aceasta este vorba de acordarea de mii de laptop-uri copiilor care nu au acces la educația online. La Liceul Tehnologic „Alexe Marin” au ajuns aproximativ 85 de device-uri moderne pentru toți elevii de liceu și de școală profesională.
Situația financiară a copiilor nu este singurul criteriu de departajare. Se va lua în calcul numărul de absențe nemotivate, dar și activitatea copiilor la orele de curs.
Potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar, la nivelul liceelor din județul Olt au fost distribuite 1.698 de laptop-uri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.
07 Iun 2021