Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Când la școală, când acasă
22.02.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6184

Pentru elevii claselor V – VII și IX – XI semestrul al doilea al acestui an școlar este o nebuloasă. O săptămână au venit la școală, iar în cealaltă au stat acasă. Copiii recunosc faptul că aveau mai multe așteptări de la acest semestru și vor să stea cât mai mult în bănci.


 Pandemia de coronavirus a transformat școala într-un du-te-vino, care nu face altceva, decât să le inducă elevilor o stare de incertitudine. Pentru bobocii de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, așteptările pentru primul an de liceu erau diferite.
Și pentru elevii de gimnaziu, semestrul al doilea a ridicat multe semne de întrebare. Ei spun că este destul de obositor să nu știe dacă săptămâna viitoare se mai duc sau nu la școală.
Decizia de funcționare a unităților de învățământ din județul Olt este actualizată săptămânal, în fiecare zi de vineri. În urma analizei epidemiologice efectuate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se vor stabili scenariile de funcționare a fiecărei unități de învățământ în parte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi dascăli din Slatina, a plecat dintre noi

Ion Şerban, unul dintre cei mai iubiţi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu, a părăsit prea devreme şi atât de surprinzător această lume. Va rămâne în inimile a zeci de generaţii de elevi care au avut şansa de a cunoaşte un om deosebit şi de a fi educaţi de un profesor unic. Inteligenţa, umorul, vasta sa cultură generală şi talentul său original de a preda au deschis minţile şi sufletele a mii de tineri. Rămas bun, om minunat, odihneşte-te în pace şi luminează-ne mai departe, din alt Univers!
22 Ian 2022

Alro Slatina a mai închis o hală

Criza Alro Slatina se adâncește din cauza creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Încă o hală se închide începând de astăzi. Este vorba despre hala nr. 8, unde muncitorii fabricii au început deja procedurile pentru oprirea cuvelor. E a doua hală care își încetează activitatea la Alro Slatina, luna aceasta. Iar diminuarea capacității de producție a fabricii este abia la început, spun angajații care se pregătesc de un nou protest.
21 Ian 2022