Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul Economic, în continuă transformare
18.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 554

Lucrările de reabilitare a Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” sunt în toi. Propusă inițial pentru demolare, clădirea principală a Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina va beneficia de ample lucrări de consolidare și modernizare la standarde europene. Obiectivul conducerii unității de învățământ pentru 2021 este acela de a crește gradul de performanță al elevilor.


Clădirea degradată a Liceului Economic din Slatina va fi consolidată și reabilitată cu bani europeni, prin Programul Operațional Regional. Lucrările au început încă de anul trecut, iar în acest moment, parterul și primul etaj al corpului principal sunt un adevărat șantier. Potrivit directorului Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian”, prin acest proiect urmează să se reabiliteze întreaga fațadă exterioară a unității de învățământ și modernizarea, la standarde europene, a mai multor săli de curs și laboratoare.

Directorul unității de învățământ spune că obiectivul principal în mandatul său de conducere este acela de a crește gradul de performanță al elevilor la examenul de Bacalaureat.

În ultimii ani, calitatea învățământului la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” a crescut considerabil, iar speranțele de viitor, ținând cont de proiectele de modernizare demarate aici, sunt optimiste.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE