Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│ Problemele din educație
07.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 481

„Nici dezastru, nici foarte bine”. Aceasta este ultima declarație a inspectorului general școlar, Victor Iacobescu, cu privire la starea învățământului oltean. Problemele sunt diverse. Aproape 40% din școlile din Olt sunt la limita siguranței, iar învățământul online s-a dovedit a fi un dezastru.


Sistemul de educație a suferit modificări importante în acest an școlar. Invitat la emisiunea „Perfectul Simplu” de la OLT Tv, inspectorul general școlar, Victor Iacobescu, a vorbit despre starea învățământului oltean. Situația actuală din județ nu este una îmbucurătoare. Doar 60% dintre școli au autorizație de funcționare de la pompieri. Îngrijorător este faptul că restul de 40% se află la limita pericolului.
Și în ceea ce privește învățământul online, situația nu este bună. Statistica ne arată faptul că din cele peste 7.000 de tablete, puțin peste 3.000 au ajuns la elevi. Inspectorul școlar spune că de luni va începe distribuirea și celorlalte device-uri.

Victor Iacobescu spune că elevii au nevoie urgentă de revenirea la sistemul clasic de învățământ, însă o astfel de decizie va fi luată abia la sfârșitul lunii ianuarie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE