Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Directori de școli, schimbați
28.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 15345

Mai mulți directori de școli din județul Olt se află în acest moment la finalul perioadei de conducere. Este vorba de aproximativ 100 de directori și de directori adjuncți care își vor încheia perioada contractuală. Lista cu numele noilor persoane care vor ocupa o funcție de conducere în unitățile de învățământ din Olt va fi publicată pe 9 ianuarie.


Aproape jumătate din unitățile de învățământ din județul Olt vor avea o nouă conducere. Aproximativ 100 de directori și directori adjuncți și-au încheiat perioada contractuală de conducere, iar posturile sunt acum vacante.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Olt, lista școlilor cu locuri disponibile este afișată pe site-ul instituției. Toți cei care sunt interesați de un post de conducere trebuie să depună la secretariat un dosar cu mai multe documente.

Perioada de înscriere a început astăzi și se va termina în data de 5 ianuarie 2021. Lista cu numele noilor directori și directori adjuncți ai școlilor din județul Olt va fi afișată în data de 9 ianuarie.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE